Seven Fields brengt professionals en cliënten samen

Negen jaar geleden is Het Coachhuis opgericht door Jan Molenkamp en Roel van der Land. Klein begonnen aan de Bezuidenhoutseweg in Den Haag, nu inmiddels uitgebreid tot bijna honderd locaties met sfeervolle spreekkamers voor uw professionele gesprek in heel Nederland. Nu introduceren zij een nieuw concept onder de naam Seven Fields.

Roel: “Onder de naam Seven Fields willen we verder gaan op het pad van persoonlijke groei. De naam Seven Fields staat voor natuurlijke groei op diverse vlakken, maar staat ook voor kennisontwikkeling. Naast lichamelijke gezondheid zijn sociaal-emotionele en mentale gezondheid essentieel voor een gelukkig en zinvol leven in balans. We zijn ervan overtuigd dat wanneer mens en organisatie zich op deze gebieden kunnen ontwikkelen, ze positiever en gezonder worden, effectiever werken, creatiever zijn en dichter bij hun bestemming/doel komen. Zonder te claimen dat we de wijsheid in pacht hebben, stellen we met elkaar de juiste vragen – en zoeken naar de antwoorden.

Mensen stappen bij Seven Fields binnen en krijgen een uitdagende menukaart aangereikt. De eerder genoemde zeven velden vormen het uitgebreide menu waaruit ieder zijn eigen individuele ontwikkelingsplan kan vormgeven. Concreet kan dit betekenen dat men events bezoekt, trainingen kan volgen of de juiste coach kan vinden. Overigens ben je ook welkom om binnen te vallen zonder plan, en ongedwongen te genieten van de sfeer met een hapje en een drankje.”

Tegelijkertijd is Seven Fields dé hotspot voor zelfstandige professionals om aan de slag te gaan. We willen een open platform zijn voor coaches, trainers, therapeuten, etc. die hun eigen diensten willen aanbieden aan klanten en willen samenwerken. Roel: ‘Je moet het zien als een professionele uitwisseling. Professionals inspireren elkaar, gaan samenwerken, benutten elkaars kennis en maken zo op speelse wijze deel uit van het grotere verhaal van Seven Fields. Dat alles ondersteund door onze facilitaire organisatie.´

Het gebouw aan de Wijnhaven omvat naast de al bestaande 8 coachruimtes, nu ook 10 groepsruimtes, een atelier, flexplekken en een horeca-/eventruimte.

Roel: “Elke dag stappen mensen naar binnen met hun eigen verhaal en ideeën. Mensen die zich willen ontwikkelen, willen verbinden, zich willen laten inspireren en zelf inspireren. Het is heel mooi om te zien dat we dat groeiproces kunnen faciliteren.”

Nieuwsgierig geworden naar de plannen en ideeën? Op 30 november opent Seven Fields samen met Talent Coach haar deuren aan de Wijnhaven 36 in Rotterdam. Ervaar zelf wat de mogelijkheden zijn. Op de avond zelf zijn er verschillende professionals die workshops bieden aan genodigden. U kunt zich via deze link aanmelden voor de opening.

Kunt u niet op 30 november dan bent u altijd welkom om de locatie te bezoeken, of stuur een mail naar roel@hetcoachhuis.nl.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *