Update maart

De vrieskou trekt het land uit en wij zijn achter de schermen aan het werken aan het Seven Fields-programma. Binnenkort komen de eerste aanbiedingen op de site te staan en zullen we hiermee nadrukkelijk naar buiten komen.

Persoonlijk leiderschap is de vaardigheid om jezelf te leiden, een thema waar momenteel veel interesse voor is. Judith Kruize van De Hartzaak heeft een workshop ontwikkeld op dit gebied speciaal gericht op zelfstandig ondernemers/ZZP’ers, die een stap willen zetten in hun professionele en persoonlijke loopbaan.

De workshop “Ondernemen vol zelvertrouwen” laat je kennismaken met de mogelijkheden die je hebt als je gaat ondernemen vanuit persoonlijk leiderschap. Je maakt tijdens de workshop de eerste concrete stap naar meer focus, rust, balans en zelfvertrouwen. Je gaat naar huis met een werkboek waarin je een concreet actieplan hebt dat je direct kan toepassen. Meer info en reserveren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *