Over Seven Fields

Onze visie:

Wij geloven dat de mens één geheel is, waarbij naast lichamelijke gezondheid, sociaal-emotionele en mentale gezondheid essentieel zijn voor een gelukkig en zinvol leven met balans. We zijn ervan overtuigd dat wanneer mens en organisatie zich op deze gebieden kunnen ontwikkelen, ze positiever en gezonder worden, effectiever werken en dichter bij hun bestemming/doel komen.

 Onze missie:

Wij creëren midden in de stad een stimulerende plek voor de ontwikkeling van de totale mens in de maatschappij, door het vergroten van kennis en inzicht, door het inspireren tot het maken van gezonde keuzes, en door het activeren en onderhouden van een duurzame lifestyle.

Extra toelichting:

 • We ondersteunen positieve ontwikkelingen rondom individu, groep en samenleving. Praktisch betekent dit dat verschillende trajecten worden geboden voor de ontwikkeling van het individu (coaching), een organisatie of groep (training/cursus, verandertrajecten) of samenleving (bijeenkomsten, projecten).
 • Wij geven samen een netwerk van ondernemende professionals vorm met een gezamenlijke visie. Alle activiteiten zullen plaatsvinden onder de verantwoordelijkheid van professionals, ieder met een eigen discipline en bijbehorend ondernemerschap. Samen geven wij inhoud aan de visie en zorgen voor onderlinge verbinding.
 • Het gebouw heeft een entree met een open karakter, met de uitnodiging om verder kennis te maken èn de mogelijkheid daar verder in uitgedaagd en (gespecialiseerd) begeleid te worden. Alles in warm-zakelijke, creatieve sfeer, positieve vibe, van open (uitnodigend) – naar gespecialiseerd (uitdagend).

Kortom: een stimulerende plek (‘hotspot’) creëren voor de groei van mensen.

De zeven velden in het kort:

 1. LICHAAM
  Beweging, voeding, hygiëne
 2. BEWUSTZIJN
  Mental fitness, balans, reflectie, bewustzijn
 3. CREATIVITEIT
  Creativiteit, inspiratie, verbeelding, ontdekken, kunsten, ervaren
 4. VERDIEPING
  Verdieping, vaardigheden, kennis en filosofie, leren
 5. BEZINNING
  Bezinning en rust, natuur en spiritualiteit
 6. LEIDERSCHAP
  Ambitie, passie, drive, leiderschap, daadkracht, succes
 7. VERBINDING
  Verbinding, community, samenwerking