Diensten

 • Programma en events
  Bij Seven Fields programmeren we interessante events en workshops. Op termijn verwachten we dat er meerdaagse leertrajecten kunnen worden geboden. Houd onze website in de gaten. U kunt zich abonneren op onze nieuwsbrief en Facebook-pagina.
 • Zaalverhuur
  Voor professionele organisaties en zelfstandige professionals bieden wij onze zalen inclusief faciliteiten te huur aan. Neem contact op met Nick Dorland, onze locatiemanager, voor de mogelijkheden.
 • Spreekkamers
  In onze samenwerking met Het Coachhuis, bieden we flexibel te huren spreekkamers voor uw professionale gesprek. U kunt de ruimtes online per uur boeken tegen een all-in uurtarief. Zie de site van Het Coachhuis voor de beschikbaar en prijzen.
 • Flexplekken
  Binnen ons gebouw kunt u ook flexwerken. U kunt gewoon binnenvallen en in de horeca-ruimte uw laptop opendoen. Wilt u meer zekerheid en faciliteiten, dan is het flexplekabonnement wellicht iets voor u. We bieden ook stilteplekken. Neem hiervoor contact op met Nick Dorland, onze locatiemanager.
 • Horeca/catering
  Met onze horeca-partner New Fork bieden we een sfeervolle koffiebar en lunchroom. Begin 2018 zal ook het borreluur worden ingevuld met hapjes en drankjes, en zullen de openingstijden worden verruimd. Heeft u wensen om uw training of workshop aan te vullen met lunch of andere catering, laat het ons weten.
 • Kennisdeling
  Ten slotte hebben we de ambitie om een kenniscentrum te worden op het gebied van gezonde lifestyle, vitaliteit, creativiteit en persoonlijk leiderschap. We zullen daartoe stapsgewijs een platform bieden om deze kennis te verzamelen en te delen. Wilt u hierover meedenken, dan bent u van harte welkom.