Agenda

Open lunch voor leden


Elke 2 weken organiseert Seven Fields een Open Lunch. Met inmiddels ruim 300 actieve professionals in ons netwerk bieden wij op deze manier een mogelijkheid om elkaar beter te leren kennen. Tijdens de uitgebreide lunch sparren we met elkaar hoe we Seven Fields tot bruisend centrum voor persoonlijke en zakelijke groei kunnen maken. Alle initiatieven en ideeën zijn welkom.

Wij voorzien je van een heerlijke sandwich, een zoete versnapering en een drankje. En hebben een zeer aantrekkelijk aanbod voor je om meer uit je werkplek te kunnen halen.

Extra leuk: bij elke lunch geven we iemand de mogelijkheid zichzelf in de schijnwerpers te zetten met een korte pitch.

Data:

• 26 november 2019
Tijdens de lunch op 26 november krijgen we een inspirerende pitch van community-lid Koert Vis. Koert is personal coach. Met zijn bedrijf Aardbei Coaching helpt hij mensen zich onvoorwaardelijk goed te voelen. Hij vertelt hier meer over tijdens een korte presentatie.

• 10 december 2019

"Lunchen moet je toch, dus waarom niet met elkaar?"

Ik lunch mee!
Heb je vragen? Mail naar info@sevenfields.nl

28 november 2019

Inspiratie bijeenkomst Purpuz Planner


Het Coachhuis/Seven Fields organiseert speciaal voor onze leden op 28 november 2019 een presentatie met als speciale gastspreker Clen Verkleij.

Clen Verkleij is als organisatie socioloog afgestudeerd op geluk. Na een snelle corporate carrière en modieuze burn-out bedacht hij in 2016 de Purpuz planner; een simpele methode om voortaan in balans zijn doelen te halen. Zijn planner stond binnen een jaar bij BOL op #1 en o.a. BNR, Quote, RTL en 350+ bloggers besteedden er al aandacht aan.

Dit inspirerende event wil je niet missen. Introducés welkom!

Ik ben erbij!

19 januari 2020

Workshop Hollen & Stilstaan

"Bereik je doel door de juiste ONTspanning te leveren!"

Een ontspannen ochtend die in het teken staat van aandacht geven aan jezelf d.m.v. hardlopen en mindfulness.
Met een mooie dosis inspanning en ontspanning, fijn gezelschap in hartje Rotterdam.
Marije (hardloopcoach en marathon ervaringsdeskundige) en Mithra (psycholoog, mindful coach en hardloopliefhebber) helpen je erachter te komen wat je in beweging brengt en houdt en hoe je op een ontspannen manier je doelen bereikt.

Bewegen met aandacht voor je adem, lichaam en gedachten, bewust van je mentale en fysieke grenzen en met een portie liefdevolle vriendelijkheid voor jezelf.

Na de workshop heb je een begin gemaakt zodat je zelf aan de slag kunt gaan met het toepassen van mindfulness voor, tijdens en na het hardlopen.

Voor iedereen die met één bil op de bank zit, nieuwsgierig is naar mindfulness en hardlopen, zin heeft in een ontspannen ochtend aan de Maas.

• We beginnen de ochtend rustig binnen met een kopje koffie/thee
• We laten je kennismaken met mindfulness en meditatie
• Voorbereiding op het naar buiten gaan
• Mindful lopen
• Hardlopen en wandelen, afgewisseld en aangepast aan je eigen tempo en conditie

Ervaring met mindfulness of hardlopen is niet nodig, iedereen kan meedoen.

Ik doe mee!

Voor meer informatie kijk op www.hollenstilstaan.nl