Agenda

Open lunch voor leden


Elke 2 weken organiseert Seven Fields een Open Lunch. Met inmiddels ruim 300 actieve professionals in ons netwerk bieden wij op deze manier een mogelijkheid om elkaar beter te leren kennen. Tijdens de uitgebreide lunch sparren we met elkaar hoe we Seven Fields tot bruisend centrum voor persoonlijke en zakelijke groei kunnen maken. Alle initiatieven en ideeën zijn welkom.

Wij voorzien je van een heerlijke sandwich, een zoete versnapering en een drankje. En hebben een zeer aantrekkelijk aanbod voor je om meer uit je werkplek te kunnen halen.

Extra leuk: bij elke lunch geven we iemand de mogelijkheid zichzelf in de schijnwerpers te zetten met een korte pitch.

Data:

• 26 november 2019
Tijdens de lunch op 26 november krijgen we een inspirerende pitch van community-lid Koert Vis. Koert is personal coach. Met zijn bedrijf Aardbei Coaching helpt hij mensen zich onvoorwaardelijk goed te voelen. Hij vertelt hier meer over tijdens een korte presentatie.

• 10 december 2019

"Lunchen moet je toch, dus waarom niet met elkaar?"

Ik lunch mee!
Heb je vragen? Mail naar info@sevenfields.nl

Purpuz Planner


Het Coachhuis/Seven Fields heeft speciaal voor onze leden een mooie aanbieding.

Clen Verkleij is als organisatie socioloog afgestudeerd op geluk. Na een snelle corporate carrière en modieuze burn-out bedacht hij in 2016 de Purpuz planner; een simpele methode om voortaan in balans zijn doelen te halen. Zijn planner stond binnen een jaar bij BOL op #1 en o.a. BNR, Quote, RTL en 350+ bloggers besteedden er al aandacht aan.


Vraag naar onze aanbieding aan de bar!