Karin Roijers

Fit voor Talent


Als sportmens -en burnoutbegeleider heb ik telkens ervaren hoe sterk de samenhang tussen gevoel, verstand en lichaam is. Verbind met jezelf verbind met de ander is daarbij mijn motto.

Door het lichaam als vertrekpunt te gebruiken tijdens mijn begeleiding heb ik ervaren dat er beter en soms ook sneller inzicht ontstaat. Hierdoor ben je in staat om juist die keuzes te maken die bij jou passen. De kracht van deze methode zit met name in de stap van ‘kunnen’ naar ‘doen’. Niet zitten op een stoel maar in beweging komen zorgt voor effect. Door te ervaren, te voelen en te doen leer je wat jou past én wat niet langer past.

Wil je met mij aan de slag om af te rekenen met patronen die jou niet langer behulpzaam zijn. Om je energie weer terug te krijgen of om deze juist te versterken? Ombuigen van moeten naar willen? De keuzes kunnen en durven maken die daadwerkelijk bij jou passen? Opnieuw verbinding met jezelf én met de ander maken?Doelgroep

Voor als je:
• Last hebt van stressklachten (fysiek, emotioneel en mentaal) én je weer energiek en fit wil voelen
• Geen energie meer ervaart in werk en je loopbaan weer vitaal wil maken
• Vanuit je Kern wil leren leven en werken
• Grip wil krijgen op ongezonde spanning en uitval wil voorkomen

Aanbod

Coaching en training voor stressmanagement, burnoutbegeleiding, vitale loopbanen, werken vanuit je kern voor individuen en teams.

Methoden

Door ervaren, leren en doen kom je in beweging. We maken gebruik van actieve en energiegevende methoden: voice dialogue, bokscoaching, natuurcoaching, runningtherapie.

Aanpak

In een prettige en ontspannen omgeving stappen we even actief uit de waan van de dag én staan we stil bij jou, wat jij wilt voor jezelf in jouw leven en werk. Na een eerste kennismaking maak ik voor jou een persoonlijk plan van aanpak. En daarna gaan we samen aan de slag.

Kwaliteit

Post-HBO geregistreerd trainer en coach. Ik werk conform de regels van de NOBCO. Tevens NOLOC gecertificeerd loopbaanadviseur. Ondernemer én ontwikkelaar Fit voor Talent methode. Hierdoor zijn (indien wenselijk) vergoedingsmogelijkheden via de werkgever bespreekbaar.

Contact

Begin nu én neem contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

T 06 43903537
E info@fitvoortalent.nl
W www.fitvoortalent.nl