NIA Academie

Eigentijds interieuronderwijs op maat in Rotterdam


NIA ACADEMIE is er voor iedereen die een passie heeft voor interieur en deze passie om wil zetten in een carrière als interieurstylist of -ontwerper. Ook is NIA er voor de interieurprofessional die op zoek is naar verdieping en uitbreiding van zijn of haar vakkennis. Aan deze mensen bieden wij een stevige en professionele basis in het interieurvak!

NIA ACADEMIE is zelf ook ontstaan vanuit een passie: die voor professionalisering van de interieurbranche door middel van onderwijs. Zo’n 10 jaar geleden werd de academie opgericht door interieurontwerpers die merkten dat er behoefte was aan praktijkgericht en toegepast onderwijs, waarin de persoonlijke groei van de student centraal staat. We houden van een transparante benadering met korte lijntjes.

NIA ACADEMIE en Seven Fields

In de afgelopen jaren is NIA uitgegroeid tot een volwaardige academie met leslocaties door het hele land. Omdat we studenten ook op onze leslocaties willen inspireren, huren we in Rotterdam met veel plezier lokalen bij Seven Fields aan de Wijnhaven.

Ons aanbod

We leiden interieurontwerpers en -stylisten op, maar je kunt bij ons ook terecht voor een opleiding op het gebied van Dessinontwerp, Vastgoedstyling en Interieurfotografie. Voor professionals zijn er korte verdiepende cursussen, zoals SketchUp en Professioneel Lichtplan
,br> Wij bieden (volwassenen-)onderwijs met onze blik gericht op de toekomst. Op het gebied van ontwikkelingen in de interieurbranche én op jouw carrièremogelijkheden na het afronden van de opleiding.

Meer informatie

Je leest alles over onze opleidingen en cursussen op www.niainfo.nl

Vragen?

Neem contact op met één van onze studieadviseurs!

Mail naar nia.vragen@gmail.com of bel met René (06 24 14 55 54) of Jannet (06 41 39 79 15)