Sheila Pels

Pels Loopbaantrajecten


Ga met mij in gesprek als jij in je loopbaan richting zoekt. Dan kun je bij mij terecht om uit te zoeken wat jou raakt, wat jou beweegt en waar jij enthousiast van wordt in werk. Hiervoor biedt ik je een traject op maat met persoonlijke aandacht, een luisterend oor en heb je aan mij een gesprekspartner die opbouwend met je meedenkt en je helpt in jouw zoektocht in werkvragen.

Om jou goed te kunnen helpen beschik ik over veel ervaring als loopbaancoach, heb kennis van de arbeidsmarkt en inzicht in de kansen die er zijn. Samen met jou ga ik op zoek naar wat bij jou past. Hiervoor kan ik gebruik maken van opdrachten en loopbaantesten en ondersteun je bij wat er nodig is om te solliciteren.Doelgroep

• Mensen met een loopbaanvraag.
• Klanten van het UWV met een WW, Wajong of Wia uitkering.
• Mensen met een arbeidsbeperking, waarbij ik ruime ervaring heb in het werken met mensen met psychische beperkingen, zoals autisme, ADHD, bipolaire stoornis en klachten zoals burnout.

Aanbod

Loopbaantraject, Outplacementtraject, Re-integratietraject spoor 1 of 2, Werkfit of Naar Werktraject.

Methoden

Op basis van jouw loopbaanvragen stellen we samen een plan op met heldere afspraken en de doelen die jij voor ogen hebt. In het traject kan ik gebruik maken van allerlei werkvormen, loopbaanopdrachten en loopbaanscans om jou te helpen in het uitzoeken van jouw loopbaanwensen en -mogelijkheden. Ook heb ik veel kennis van sollicitatievaardigheden en de arbeidsmarkt.

Aanpak

We starten met een kennismakingsgesprek om te kijken of we een klik hebben, want vertrouwen is de basis. En als jij dan besluit een traject bij mij te starten leg ik dit voor je vast in een plan van aanpak. Jij hebt doelen waar je aan wilt werken, vragen die je wilt onderzoeken en ik adviseer je over de aanpak.

Je bent van harte welkom om vrijblijvend een kennismakingsgesprek met mij te voeren. Neem daarvoor contact met mij op via de mail of telefoon.

Kwaliteit

Inmiddels ben ik 22 jaar werkzaam op het gebied loopbaanbegeleiding en ben gecertificeerd loopbaanprofessional en aangesloten bij de beroepsvereniging Noloc.

Contact

T 06-27 497 971
E sheila@pelsloopbaantrajecten.nl
W www.pelsloopbaantrajecten.nl

LinkedIn